Post by diaderthosose on Feb 17, 2022 13:11:32 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Suspects: Mystery Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Suspects: Mystery Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови повећавају новац ▞▞▞
▞▞▞ Suspects: Mystery Mansion 2022 version ▞▞▞
Добра игрица!
Сваки пут када покушам да уђем у игру, учитавање достиже 33% и онда се апликација затвара. Заиста бих био захвалан ако се ова грешка поправи.
Врхунска игра и једноставно је волим, можете разговарати са другима у игри. Кажем вам да пробајте то је невероватно
Има доста људи који не причају. Доста деце и тако. Али игра сама по себи је добра
Толико је досадно да не желим да играм на томе зашто не кошта новац они добијају драгуље. Никада не играм ову игру
Било је тако сјајно и можете разговарати са пријатељима у игри плус можете добити бесплатне предмете ако дођете до нивоа да имате коже, драгуље и још много тога, толико забаве.
Игра је одлична и све, али шта год, само сам нешто схватио... Сваки пут када бих се вратио у игру после паузе, игра ми одузима кукове од мог коефицијента интелигенције без икаквог разлога, а ја нисам био ни у мечу уопште се сећам јасно да напустим меч. Такође, ово није било први пут да се то десило, али у почетку нисам био сигуран, али онда сам пажљиво забележио. Сада знам да је то нека врста грешке или нешто што ме љути јер толико радим за тај ИК. Плс, поправљено
Ти за прављење ове игре. Стекао сам 2 нова пријатеља овде и игра је као међу нама, али са животињама и гласовним ћаскањем у њој.
Бомббембеее Бомбеббее
Suspects: Mystery Mansion Action coh
My Cooking: Chef Fever Games Arkádové cxd
Игра је забавна, али искуство уништавају људи који малтретирају и буду расистички. Мора постојати нека врста умерености у игри, поготово зато што су добрих 50% играча вероватно деца која би могла да буду повређена. Имати одраслу особу која малтретира малолетника или користи расне вређање је искрено одвратно и извлачи из искуства. Штета јер игра има потенцијал.
Заиста волим ову игру!! Веома је забавно, али ми треба помоћ да вратим свој напредак, нисам га сачувао Стварно желим да се играм са пријатељима, али мој напредак је нестао, можете ли ми помоћи?? Идем на подршку, али страница хоће не појављује ...
међу нама копије, али...боље?
Вуе Схелтер је поновни клијент ствари које сте радили на мојој распродаји поштом за 10 долара, а ми продајемо за 10 долара и ја ћу се пријавити за клијента за клинет и тако могу
И ако је клон међу нама, запрво је бољи.
Када дођете до напредног, или морате да се играте са варалицама, или је још горе са људима који злоупотребљавају систем пријављивања. Упаривање мора бити боље и уклонити систем пријављивања јер га људи користе само да би некога ударили без разлога.
Неправедно је, када ухватимо убицу без обављеног задатка и нико не умре додаје само 2 ик поена и -поени које добијете када изгубите могу се попети до 300 што је тако неправедно за мене, можда покушајте да смањите -поене на само 100...
Вери гуд
Ова игра је прилично забавна, али стално добијам неке грешке, на пример, понекад мој звук излуде усред игре, у којој бих морао да изађем и да се вратим, али понекад ме то избаци. Такође из неког разлога не могу да поставим бомбе у завесе и људи стално проналазе грешке и постављају бомбе ван мапе. Такође зашто стално улазим у лобије са малом побеснелом децом Ја сам 16!
Шта исправке грешака користе за још увек превише грешака као што је анимација за убиство вампира, скенирање анимације људи и заглављивање у предворју док игра почиње. Додајте нека подешавања у јачину микрофона.
Suspects: Таинственный особняк የእንቅስቃሴ xkx
Имам велика очекивања од ове игре у нади да нећете бити тако грешни као међу нама....Молим вас, учините то тако да не морамо спамовати дугме за одлазак да бисмо отишли...Такође је ИК који треба да стигнете до средњег превисок и када победиш добијеш као 1...највећи је 17 виђен до сада (као гост који добијаш 90% сваки пут) а у почетничком режиму убица је у неповољнијем положају...Није ни чудо што је то брза игра.. .Брзо за госта
Свиђа ми се игра на све, али проблем је што нервирају децу која су вас забранила без разлога. Мрзим је сада уклоните забране 😤😤
Ова игра је забавна, али жалим се што сам био на утакмици и неко са Луси кожом је рекао ко воли згодне девојке можете претраживати згодне девојке из Јужне Кореје на Јутјубу што ме је наљутило 😡 и љутило сам хтео сам да га пријавим али сам отишао игра
Променио сам оцену јер је то или игра или мој интернет, али нико није причао и задаци се нису померали и стално сам лутао на различитим местима, нисам имао проблема раније али је било прилично добро пре свега тога. Такође деца у овој игрици причају и постаје досадно, а тамо има непристојних људи и не можете заштитити децу од речи које изговарају.
Заиста је супер јер можете да се играте са својим пријатељима и купујете лепе ствари у радњи!
Забавна игра за играње са пријатељима и склапање нових пријатеља у игрици..
Постоји једна ствар која ми се не свиђа у овој игрици, многи људи не причају и због тога игра није забавна
Дао бих пет, али желим можда мод мењача облика? Извините ако постоји овакав режим.
Ово је сјајна игра🤯како можете разговарати са људима и лако склапати пријатељства. Једноставно волим ову игру!!!!!!!!!
Јебено имам интернет а неће
Заиста волим ову игру и како можемо да разговарамо са људима и скиновима, али један проблем су новац и драгуљи које је заиста тешко добити и зарадити
Брате, када играм рунду, то ће ме само избацити из рунде, поправио је овог човека
Игра је одлична!
😂😝😼
Пише да је доступно ажурирање и када притиснем дугме за ажурирање избацује ме из игре
Suspects: Mystery Mansion Akció ldsi
Грозно неце да уде
Толико забавно, али пуно у куповини апликација и додацима, то је превише 😔😔 Ја сам стварно узнемирен, момци, учините нешто у вези са овим, онда ћу вам дати 5 звездица, хвала, толико наставите са својим напорним радом 😍😍
Океј неце да се инсталирас.😑😞🙇♂🙇♀